Hur gör jag om jag vill returnera en vara?

• Längst ner i högra hörnet på vår hemsida hittar du ikonen "behöver du hjälp?". Klicka på den och välj fliken "retur" och fyll i fälten. Använd sedan medföljande retursedel och skicka in ditt paket till oss. Du behöver inte stoppa ner någon information i ditt paket.

Önskar du returnera fler ordrar i samma paket, kontakta oss på supporten först.

Returkostnaden är 59 kr oavsett hur stort eller litet ditt paket är. Detta dras av från din betalning när vi mottagit ditt paket.